Followers

Saturday, April 16, 2011

Kisah Budak Penghantar Paspot Kepada Idola Anugerah Tuhan


Sumber : Malaysia Instinct


Sesetengah orang memang tidak boleh dipercayai kerana sanggup menjadi talam dua muka kepada parti pimpinannya.  Dia sanggup menjadi pengkhianat kerana memang sebenarnya tugasnya di dalam parti adalah untuk memporak-perandakan parti dan menjayakan agenda Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Mungkin inilah juga sebabnya Datuk Seri Najib Tun Razak tidak memberikan mana-mana jawatan Kabinet kepadanya kerana kedajalannya sudah pun diketahui oleh P.M. kerana semua orang sedia maklum pun dia pernah jadi budak penghantar paspot yang amat setia sekali kepada tuannya.

Bekas banduan yang suka berlakon sakit belakang untuk larikan diri dari penjara akhirnya didedahkan oleh Raja Petra Kamaruddin sebagai dalang kepada konspirasi untuk menjatuhkan Datuk Seri Najib Tun Razak yang dituduh sebagai pembunuh dalam kes Altantuya.

Berita pada malam ini pula bakal mendedahkan seorang kuda Trojan di dalam UMNO sendiri yang menjadi ejen dua muka sebagai mempunyai kaitan juga di dalam konspirasi jahat menjatuhkan Perdana Menteri Malaysia.  Si dajal ni pun pernah mendesak Tun Dr Mahathir meletak jawatan sebagai Perdana Menteri sewaktu mantan Perdana Menteri itu melawat pelajar-pelajar Malaysia di Britain satu masa dulu hanya kerana beliau memecat Anwar Ibrahim yang mempunyai masalah moral.

Anwar Ibrahim memang seorang yang mengamalkan rasuah dan kronisme di mana dia akan memberikan gaji yang begitu banyak kepada orang kesayangannya tanpa orang itu perlu membuat kerja yang telah diberikan.  Alangkah bertuahnya orang yang dimaksudkan itu!

Mungkin selepas ini,  ramai pulak wanita dan lelaki yang bermata duitan sanggup menjadi wanita dan lelaki simpanan kepada "Anugerah Tuhan" itu.  Tapi,  untuk mendapat semua itu,  haruslah mempunyai ketahanan diri yang kuat untuk menderita penyakit sembelit dan buasir memandangkan Anwar Ibrahim itu suka kepada wanita,  lelaki dan juga pondan. 

Sungguh meloyakan malah menggelikan sekali perlakuan seorang yang bercita-cita untuk menerajui tampuk pemerintahan negara.  Mungkin jika dia menjadi Perdana Menteri kelak, dia boleh mengambil sesiapa sahaja di luar sana,  mungkin anda yang menjadi pembaca artikel ini untuk menjadi gundiknya?  Sanggupkah anda menyerahkan kehormatan diri anda kepadanya? 

Apakah kita mahukan seorang Perdana Menteri yang mempunyai masalah moral yang mana mungkin boleh diugut oleh pihak luar agar mengikut arahan mereka kelak,  sekaligus menjadikan negara ini sebuah negara yang dijajah oleh mereka secara tidak langsung?

Oleh Anis Kamal Jehan

1 comment:

Anonymous said...

Salam bro...tumpang lalu
Saya baru tahu bahawa manusia ada side A dan side B... Boleh pakai dua dua rupanya....( untuk yang ada masalah moral saja la.... )...he he he

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...