Followers

Monday, February 7, 2011

Pemuda UMNO Dah Takde..Yg Ada Pemuda BN..Jadi la...


Dari takde...baik ada...


Baca seterusnya:

House PK: CILI KASI TARUK! PEMUDA UMNO! BERLAGAK, SOMBONG DA...: "Si Pokemon ni tau melantak dan buat benda glamer je! Rentetan dari pelancaran Gelombang Merah di Kelantan ni, blogger Kickdefella ada ceri..."

6 comments:

Anak Seberang said...

slm ziarah
blog yg hebat
harap dpt link dan follow blog saya kembali


http://panggungopera.blogspot.com/

Daulah-alWatan said...

Salam Anak Seberang,

Blog sdra sudah saya link.
Selamat berjuang.

Amil said...

Bodoh punya sial kao ni. Tulis macam orang ambik info 3rd hand. KJ bagus kao kutuk, mmg bodoh

Daulah-alWatan said...

Salam Sdra Amil,

Info 3rd hand ke??
Aku ingat 5th hand.

Fakta said...

Sdra Amil,

KJ memang bagus...saper kata xbagus..

Tapi KJ tak diperlukan oleh UMNO..
Itu jer...

Nuar Berahim bekas banduan pun bagus kan..tapi UMNO tak perlukan dia..

nazir said...

Kpd Fakta..

cerciter pa yg bagus sgt dgn anwar..? dulu aku dekat dgn si anwar ni... skg ni ehh.. dah jauh sgt.. Lepas dia kata ALLAH untuk semua dan ALLAH boleh di guna pakai oelah org kapir... Betambah jauh la aku...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...